Wie wij zijn

Lamico is één van de grootste lijmhoutproducenten in Europa. In onze fabriek worden lijmhouten panelen gemaakt van diverse houtsoorten. Vuren- en grenenhout wordt veelvuldig gebruikt in onze productie. Wij leveren onder andere de meubelindustrie, houthandel- en verwerkers en de kaasindustrie. Daarnaast leveren wij ook aan bouwmarken. Onze massief verlijmde timmerpanelen worden steeds populairder in de doe-het-zelfzaken. Deze timmerpanelen zijn ideaal te gebruiken voor het maken van onder andere boekenplanken, maar er kunnen ook andere meubelstukken van gemaakt worden zoals tafels.

Onze timmerpanelen

Bent u op zoek naar panelen die eenvoudig te bewerken zijn? Kies dan voor de massief verlijmde timmerpanelen van Lamico. Wij leveren aan diverse bouwmarkten. Onze panelen zijn al geschuurd als ze in de doe-het-zelfzaak liggen. Dat betekent dat u ze na aankoop gelijk na wens kunt bewerken. Bovendien zijn onze panelen goed te lakken en te beitsen. Onze timmerpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Alleen de grenen en vuren panelen worden in twee diktes gemaakt, namelijk 18 en 28 millimeter. Wij hebben hieronder een kort overzicht gemaakt van wat wij u bieden:

  • Timmerpanelen verkrijgbaar in grenen en vuren
  • Mogelijkheid om per stuk te verpakken
  • De panelen zijn in diverse lengte en breedte beschikbaar

Timmerpanelen

Machine

Timmerpanelen duurzaam produceren

Duurzaamheid staat bij Lamico voorop. Onze timmerpanelen worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Tijdens de inkoop wordt daar al rekening mee gehouden. Het hout dat wij gebruiken komt uit duurzame bosgebieden. De producten die wij maken zijn bovendien ook volledig recyclebaar. Wij hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd un duurzame grondstoffen. Dat is ook terug te zien aan onze twee internationaal erkende certificaten, namelijk het FSC en PEFC certificaat. U kunt er bij ons van op aan dat de timmerpanelen geheel verantwoord zijn geproduceerd.

Wij helpen u graag verder

Hebt u vragen over onze timmerpanelen of de productie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via de telefoon op het nummer 0597-471740 .Wij kunnen uw vragen natuurlijk ook via de e-mail beantwoorden. Dat kan via info@lamico.nl. Onze expert weet alles van panelen en helpt u graag verder op weg.

Timmerpanelen