Groep houtverwerkers

Lamico maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van een groep houtverwerkende bedrijven. Als zodanig kopen wij door het grote volume zeer scherp in bij Scandinavische, en Duitse zagerijen.

Lamico is een van de grootste en meest toonaangevende lijmhout producenten van Europa. Bekijk onze onze bedrijfsvideo om een beter beeld van onze organisatie te krijgen.

Over ons

Kantoor lamico

Werken bij lamico

Over ons

Productie

Over ons

Werken bij Lamico

De kwaliteit van onze productie is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van onze medewerkers. Daarom bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo houden wij vakkundige en gemotiveerde medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima beloning bieden wij onze medewerkers ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er diverse interne opleidingsmogelijkheden. Samen met de betreffende medewerker kijken wij hierbij naar sterke punten en persoonlijke wensen. Zo kunnen onze medewerkers zich optimaal ontwikkelen.

Werksfeer

Werken bij Lamico is werken in teamverband. Daarom hechten wij zeer aan persoonlijke benadering en een goede werksfeer. Tevredenheid van onze medewerkers zit niet alleen in de uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook in zaken als goede bereikbaarheid van ons bedrijf en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Wees jezelf

Onze kwalitatief onderscheidende producten worden gemaakt door onderscheidende mensen. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden, uiteenlopende vaardigheden, verschillende prioriteiten en eigen interesses. Zij vullen elkaar aan en vormen samen een krachtig team.

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature Sales Manager B2B. Lees hier meer over deze vacature en solliciteer! Liever aan de slag als Medewerker Technische Dienst? Ook hier hebben wij een vacature voor open staan, lees snel meer over deze vacature!