Verlijmde timmerpanelen voor bouwmarkten

Massief verlijmde timmerpanelen vinden steeds gretiger aftrek in bouwmarkten en doe-het-zelfzaken. De panelen zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers ideaal voor het maken van onder meer boekenplanken en meubels zoals tafels.

Voordelen

  • Just-in-time delivery
  • EDI mogelijkheden voor efficiĆ«nt werken

Bewerken

De Lamico massief verlijmde timmerpanelen zijn zeer eenvoudig te bewerken. Ze zijn standaard geschuurd en kunnen direct worden verwerkt. De panelen zijn heel goed te lakken en te beitsen.

Bouwmarkt

Bouwmarkten

Logistiek

Formaten

Alle timmerpanelen zijn in uiteenlopende breedtes en lengtes verkrijgbaar. De grenen en vuren panelen maken wij in twee diktes: 18 en 28 millimeter.

Logistiek

De klanten van Lamico kunnen volstaan met minimale voorraden. Door uitgekiende logistiek en samenwerking met betrouwbare partners zijn levertijden gegarandeerd, en afgestemd op ‘just-in-time’ orderverwerking.

Lamico-pallets zijn gefoleerd en voorzien van labels met gedetailleerde specificaties en klant-kenmerken. Gefoleerde producten hebben een Lamico-bijsluiter met productkenmerken en EAN-barcode. Op verzoek verzorgen wij verpakking van de producten met ‘private label’. Indien gewenst verzorgen wij zelfs de productie, bedrukking en voorraadbeheer van de labels.