Lamico is de specialist voor lijmhouten panelen

Wij van Lamico maken in onze fabriek lijmhouten panelen. Deze worden gemaakt van diverse houtsoorten. Wij werken al decennia lang met vuren- en grenenhout. Ons bedrijf levert onder andere aan houthandels, de kaasindustrie en bouwmarken. Daarnaast is de meubelindustrie ook een grote afnemer. Wij leveren namelijk ook meubelpanelen. Al onze producten worden op een duurzame manier geproduceerd. Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen dan ook dat onze meubelpanelen recyclebaar zijn.

Productie meubelpanelen

Een groot deel van de meubelen wordt gemaakt van grenen- en vurenhout. De houtsoorten grenen en vuren zijn zeer geliefd bij het maken van meubelpanelen. Ze zijn namelijk eenvoudig te kleuren en verwerken. Wij leveren voor de meubelindustrie vuren en grenen massief verlijmde panelen. Naast deze houtsoorten werken wij ook met eiken. Wij kunnen onder ander grootformaat eiken platen leveren. Het hout wat wij gebruiken is afkomstig uit Noord- en Centraal-Europa.

Meubelpanelen

Meubelpanelen

Productie meubelpanelen

Een groot deel van de meubelen wordt gemaakt van grenen- en vurenhout. De houtsoorten grenen en vuren zijn zeer geliefd bij het maken van meubelpanelen. Ze zijn namelijk eenvoudig te kleuren en verwerken. Wij leveren voor de meubelindustrie vuren en grenen massief verlijmde panelen. Wij kunnen onder ander grootformaat houten platen leveren. Het hout wat wij gebruiken is afkomstig uit Noord- en Centraal-Europa.

Wij produceren duurzaam

De meubelpanelen die wij leveren worden op een duurzame manier geproduceerd. Wij van Lamico vinden dat er bewust moet worden omgegaan met het milieu. De natuur is niet alleen de zorg van een ander, maar ook van ons. De producten die wij leveren zijn van duurzame grondstof gemaakt op een zo milieuvriendelijke manier. Daarnaast zijn onze meubelpanelen ook recyclebaar. Afgelopen decennia heeft Lamico flink geinvesteerd in duurzaamheid. Dat ziet u onder andere terug aan de twee internationaal erkende certificaten die wij hebben gekregen: het FSC en het PEFC certificaat. En daar zijn wij trots op als bedrijf.

Aanvullende informatie nodig?

Hebt u meer vragen over de meubelpanelen die wij leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons kantoor in Winschoten op. Wij staan u graag telefonisch te voor via 0597-471740. U kunt ons ook via de e-mail vragen stellen via info@lamico.nl. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Onze medewerkers neemt dan contact met u op en staan u graag te woord met vragen over meubelpanelen.

Meubelpanelen