Lamico is de specialist voor lijmhouten panelen

Wij van Lamico maken in onze fabriek lijmhouten panelen. Deze worden gemaakt van diverse houtsoorten. Wij werken al decennia lang met vuren-, grenen. Ons bedrijf levert onder andere aan houthandels, de kaasindustrie en bouwmarken. Daarnaast is de meubelindustrie ook een grote afnemer. Wij leveren namelijk ook meubelpanelen. Al onze producten worden op een duurzame manier geproduceerd. Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen dan ook dat onze meubelpanelen recyclebaar zijn.

Lijmhouten panelen

Wat wij u bieden

Wij produceren massief lijmhouten panelen. Wij leveren onze producten zo af, dat klanten er direct mee aan de slag kunnen. De panelen kunnen direct gelakt of gebeitst worden. Onze lijmhouten panelen worden geproduceerd door gekwalificeerde medewerkers. Zij kunnen u garanderen dat uw bestelling met de juiste zorg en binnen de afgesproken tijd wordt afgeleverd. U kunt uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij met uiterste zorg te werk gaan. Wilt u bijvoorbeeld dat de panelen apart verpakt worden? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Lijmhouten panelen

hout02

Formaten

Wij kunnen lijmhouten panelen in diverse formaten leveren. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld waar wij rekening mee kunnen houden.

  • Standaardformaten: 18, 28 en 38. Tevens snel leverbaar
  • Standaardformaten mogelijk apart verpakt in folie met gebruiksaanwijzing
  • Grote formaten met breedtes van 815, 1030 of 1230 mm.
  • Speciale panelen met gewenste formaten van de opdrachtgever
  • Voor de meubelindustrie leveren wij lijmhouten panelen

Duurzaamheid

Bij het produceren van lijmhouten panelen staat duurzaamheid voorop. Hier wordt al rekening mee gehouden tijdens het inkopen van hout. Onze producten worden op een milieuvriendelijke en duurzame manier geproduceerd. Daarnaast garanderen wij dat onze lijmhouten panelen volledig recyclebaar zijn. Wij hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in duurzaamheid. Wij hebben het FSC en het PEFC certificaat in ons bezit.

Fabriek

Meer weten?

Wilt u meer informatie over lijmhouten panelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0597-471740 en via het e-mailadres info@lamico.nl. Onze collega’s kunnen u alles vertellen wat u maar wilt weten over lijmhouten panelen. Wij staan u graag te woord.